Domaine Germain Père & fils
Domaine Germain Père & Fils (Far & Sønn) ligger i det nydelige Saint-Romain-distriktet (vest i Burgund). Côte de Beaune ligger i en forkastning som skiller Morvanfjellene i vest fra elvedalen rundt elven Saône i øst. De beste vinmarkene ligger stort sett midt i hellingen på 250–300 meter over havet, der vinrankene drar nytte av mer sol og bedre drenering, og hvor en gunstig vind gir luftighet til å holde forekomsten av både sopp og skadedyr nede. Disse forholdene, kombinert med det mineralske jordsmonnet (kalkstein med innslag av leire), skaper svært smaksrike druer og en fruktig og ren vin med smak av eple, sitrus og florale toner, samt fin syre.
Historien startet i 1955 med Bernard Germain og vinmarkene lokalisert i Saint-Romain. Etter hvert kjøpte Bernard også vinmarker i nabodistriktene Pommard, Beaune og Hautes Côtes de Beaune. Til sammen hadde han seks hektar med vinmark, og mesteparten av vinen ble solgt i bulk.
I 1968 vant han sin første viktige sølvmedalje i Paris Concours Agricole. I 1976 ble sønnen Patrick med på laget, og de begynte å tappe en stadig større del av produksjonen på flaske.
Først i 1983 begynte de å selge flaskene sine utenfor Burgund, til resten av Frankrike og Belgia.